Lisensavtale sikrer EMC mot IBM iSeries

EMC og IBM har inngått en femårig lisensavtale om IBMs iSeries.

EMC og IBM har inngått en femårig lisensavtale om IBMs iSeries.

EMC har inngått en femårig lisensavtale med IBM som gir EMC-grensesnitt for lagringsinteroperabilitet og teknisk støtte for IBM iSeries. Avtalen skal gjøre det enklere for kundene å ta i bruk kombinasjoner av EMC-lagring og iSeries-servere, siden den gir kompatibilitet mellom i5/OS og EMCs Symmetrix-systemer.

Som en del av avtalen vil teknikere fra de to selskapene jobbe sammen, og IBM vil bidra med tekniske spesifikasjoner og ny programvare for å gjøre det mulig å koble EMCs nettverkslagringssystemer sammen med servere med eksisterende og fremtidige versjoner av IBMs operativsystem i5/OS. De økonomiske betingelsene for transaksjonen oppgis ikke.

I oktober 2003 annonserte EMC og IBM en lisensavtale som ga EMC tilgang til en lang rekke lagringsrelaterte grensesnitt og funksjonalitet for andre serverplattformer fra IBM, og ble enige om en tosidig utveksling av grensesnitt basert på åpne standarder som kunne styrke interoperabiliteten og forenkle systemvedlikehold. I juni 2005 utvidet selskapene en supportavtale som gjør det enklere for selskapene å gi et helhetlig svar på spørsmål som oppstår hos kunder med datalagring fra EMC og øvrig maskinvare fra IBM.

Til toppen