RESULTATERFINANS

Logisoft åpen for nytt tilbud

Logisoft holder muligheten åpen for 3 Part å komme med nytt tilbud etter at fusjonsforhandlingene brøt sammen i forbindelse med prisspørsmålet.

Eirik Flaa
27. jan. 1998 - 19:42

Logisoft, som i desember offentliggjorde fusjonsforhandlinger med 3 Part, meldte mandag at forhandlingene var avsluttet. Forhandlingene har i følge en børsmelding fra selskapet kostet Logisoft en halv million kroner, men alt håp er ennå ikke ute.

- Dersom 3 Part kommer med et nytt forhandlingsutspill er vi åpne for å fortsette diskusjonene, sier administrerende direktør i Logisoft, Einar Martmann, til digi.no.

Han forklarer at det var spørsmålet om pris som var årsaken til bruddet, til tross for det opprinnelige budet var utformet i form av Logisoft-aksjer, hvis kurs har falt kraftig siden desember.

- Vi gikk gjennom regnskapene til 3 part, og fant ut at tingenes tilstand ikke var slik vi hadde forespeilet, sier Martmann.

Hos 3 Part er skepsisen noe større, men heller ikke administrerende direktør KM Bjørneby utelukker at de kan komme med et nytt forhandlingsutspill.

- Vi synes Logisoft er et svært spennede selskap som vi ønsker å samarbeide med, men vi har foreløpig ikke diskutert et eventuelt nytt utspill internt, sier Bjørneby til digi.no. Han opplyser at selskapene faktisk har flere samarbeidsprosjekter nå, enn før fusjonsforhandlingene ble annonsert.

- Forholdet til Logisoft er på ingen måte skadet, avslutter han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.