Logitech lanserte nytt tastaturdesign

Logitech lanserte denne uken fire tastaturer med et nytt og mer ergonomisk design.

Logitech lanserte denne uken fire tastaturer med et nytt og mer ergonomisk design.

Den nye designen Logitech nå innfører, vil i første omgang tas i bruk av tre nye trådløse tastaturer, samt tastatur med ledning.

Den nye designen innebærer at tastaturet er blitt lavere, samtidig som at de viktigste tasteradene befinner seg på samme høyde. Funksjonstastene er også blitt designet på nytt.

To av tastaturene, Cordless Desktop LX 500 og LX 501 er utstyrt med skrollehjul på venstre side av tastaturet, noe som skal avlaste de som bruker musen med høyre arm. Disse tastaturene er også utstyrt med egne knapper for å starte og kontrollere ulike multimedieapplikasjoner.

Cordless Desktop LX 500 og 501 er en pakkeløsning bestående av tastatur og musen Cordless Click! Optical Mouse. Musens Tilt Wheel Plus Zoom skroller i tre dimensjoner, opp/ned, høyre/venstre og zoom inn/ut. Forskjellen på 500 og 501-modellene er fargen. LX 500 er midnattsblå, mens LX 501 er kritthvit. Begge pakkene har en veiledende pris på 749 kroner.

    Les også:

Logitech Cordless Desktop LX 300 er en nye enklere pakkeløsning med Cordless Optical Mouse. Tastaturet har knapper for avspilling av media, og er trådløst. Veiledende pris er 599 kroner.

Alle tastaturene vil bli tilgjengelige i enten juli eller august.

Logitech har i tillegg allerede lansert Logitech Media Keyboard, som har samme design som LX 300, men er utstyrt med ledning. Dette tastaturet har en veiledende utsalgspris på 249 kroner.

Til toppen