Lojal og diskret web-sjef søkes

Lønnen er ikke den beste, men er du diskret og lojal kan du nå få nett-jobb på slottet.

Nå er stillingen utlyst som passer for nettjournalister og webutviklere med mer enn middels interesse for kongelige affærer. Det Kongelige Hoff søker nemlig etter en Web-redaktør til kongehuset.no.

Hvem som søker blir syretesten for om den kulørte pressens journalister egentlig interesserer seg for de kongelige, eller om de bare er ute etter gode lønninger, for bedre anledning til å snoke i slottets affærer skal man lete lenge etter. Slottet søker imidlertid etter en medarbeider som har "god dømmekraft, [og] er lojal og diskret”.

Lønnen ikke nødvendigvis like kongelig som stillingen. Den begynner på 283.100 kroner og kan strekkes til maksimalt 429.000.

For å sikre seg rett person har slottet satt hodejegerfirmaet Hodejegerne AS på saken. Søkerne bør ha utdanning og erfaring innen journalistikk eller informasjonsarbeid, men digi.nos lesere kan også få en fot innenfor, for det søkes samtidig etter en medarbeidersom har jobbet med web-utvikling og kjenner til de mest brukte web-standardene.

Den nye prinsen fikk som kjent ikke noen kongelig tittel, men her har menigmann sjansen Det er det bare å kaste seg rundt og søke stillingen som web-redaktør for kongehuset.no.

Til toppen