BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lokal Rogalands-suksess

Kvam Data, en gang kjent for utviklingsmiljøet FICS, er blitt en lokal internett-suksess. Målet på 100 lokale brukere vil antakelig bli overgått 20 ganger innen årets utgang.

Pål Leveraas
22. okt. 1996 - 15:00

Kvam Data startet noe tilfeldig salg av internett-aksess i Rogaland. Nå har selskapet fem noder, høykapasitetslinje til Oslo, og de passerer sannsynligvis 2.000 brukere i løpet av året. I motsetning til den sviende kritikken som jevnlig rettes mot kvaliteten på tjenestene til de store aksessleverandørene i Norge, får Kvams aksesstjeneste så godt som utelukkende god karakter av sine brukere.

- Vi hadde satt oss som mål å få 100 abonnenter, men nå passerer vi sannsynligvis 2.000 før året er omme, sier utviklingsdirektør Rolf Terje Kvam i selskapet.

Han bemerker at selskapet nå endelig har fått en profil i lokalmiljøet.

- Tidligere var vi godt kjent for våre produkter alle andre steder enn i Rogaland, sier han, og minner om det gamle FICS-systemet som i sin tid ble utviklet og solgt på Norsk Datas systemer. Systemet brukes ennå internt i Kvam Data, men nå primært som et hjelpemiddel for applikasjonsutvikling.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.