Lokker studenter med Microsoft universitet

140 studieplasser skal fylles opp med nyutdannede kandidater hos Microsoft Norge.

140 studieplasser skal fylles opp med nyutdannede kandidater hos Microsoft Norge.

Microsoft Norge reiser i disse dager rundt på universiteter og høyskoler for å presentere Microsoft University. De 140 som kommer inn, går rett inn i jobb som konsulenter, utviklere og selgere hos Microsofts partnere etter at kurset er over.

IT-giganten samarbeider tett med sine partnere for å sikre best mulig tilvekst og kjører for andre året på rad Microsoft University.

Søknadsfristen er 29. februar og etterfølges blant annet av innledende intervjuer med Microsofts partnere i hurtig intervju format. Intervjuene skal sikre best mulig match mellom kandidat og arbeidsgiver. For de heldige som kommer inn venter så 4-6 ukers opplæring og sertifiseringskurs med full lønn før kandidatene går inn i jobb hos en Microsoft-partner.

Microsoft har jobbet tett sammen med sine partnere for å utvikle konseptet. Columbus IT ser en kraftig økning i etterspørselen av personer med kompetanse på Microsoft Dynamics-produktene og satser derfor tungt på å rekruttere nye hoder.

- Vi benytter oss av anledningen å rekruttere gjennom Microsoft University fordi vi får tilgang til en stor og kunnskapsrik søkermasse, samtidig som at våre nyrekrutterte får med seg viktige sertifiseringer som gjør at de kan gå direkte inn i arbeidsoppgaver. Dette er en fordel både for kandidaten og oss i Columbus IT, sier Håvar Botterud, konsulentsjef i Columbus IT

Microsoft University har ekspandert fra 53 plasser i fjor til 140 i år.

Til toppen