Løs digi.nos påskequiz og vinn en kajakk verdt 10.000 kroner

Lyst på en kajakk? Kanskje på tide å oppgradere til Windows XP? Eller mangler du Office-pakken? Dette er blant noen av premiene du kan vinne om du løser digi.nos påskequiz.

Løs digi.nos påskequiz og vinn en kajakk verdt 10.000 kroner
Bilde:

Svarer du rett på samtlige 30 spørsmål, kan du vinne denne flotte Alaska-kajakken (det store bildet til høyre) fra Prauss til en verdi av cirka 10.000 kroner.

Om du ikke skulle nå opp i konkurransen om førstepremien, har du fortsatt sjanser til å vinne flotte gevinster: Vi skal også dele ut flere programpakker fra Microsoft - deriblant tre Windows XP, to Office-pakker for XP samt én utgave av Encarta Reference Library.

Det er lagt opp til stigende vanskelighetsgrad - de fleste vil nok uten store problemer klare den første halvdelen av quizen, men etter hvert økes nivået noen hakk for å skille klinten fra hveten.

Vinnerne av årets påskequiz vil bli kåret på ettermiddagen fredag 25. april og offentliggjøres mandag 28. april.

Tvi, tvi!

digi.nos påskequiz 2003


Umiddelbart etter at du har svart på alle spørsmål vil du se hvor mange rette svar du har fått og om du eventuelt er med i konkurransen om de gjeve premiene. Du kan løse quizen på nytt om du ikke lykkes første gang. Lykke til!