Løs digis fotoquiz og vinn software til en verdi av 8600,-

Ta digi.nos bildequiz og bli med i konkurransen om å vinne en programpakke verdt over 8000 kroner.

Ta digi.nos bildequiz og bli med i konkurransen om å vinne en programpakke verdt over 8000 kroner.

Ukens quiz består av 15 oppgaver, som kort forklart går ut på å koble et bilde til korrekt svaralternativ. De fleste oppgavene handler om å finne hvilket selskap som produserer hva, men innimellom kommer det også litt varierende krydder.

Klarer du alle spørsmål, er du med i trekningen om en utgave av Adobe Premiere - et av de mest populære og funksjonsrike programmene for videoredigering. Pro-versjonen av 6.0 inneholder en lang rekke nyheter, deriblant redigering i sanntid, fargekorrigering, mulighet for bruk av Photoshop-filtre og en mer avansert lydredigering. Pakken koster 8600 kroner inkludert moms.

Vinnere av forrige ukes konkurranse ble Roar Bergheim, programmerer hos Bergens-baserte vizrt, et selskap som utvikler og selger grafisk programvare til TV-bransjen. Selskapet er kjent for blant annet værvarslingsgrafikken man har laget for TV2 som dessuten er deleier av selskapet.og er også deleid av TV2. Han har vunnet en Muvo MP3-spiller fra Creative.

Red. anm.: Denne quizen ble avsluttet fredag 19. september. Du kan fremdeles løse oppgaven, men nå får du tilgang til fasiten etter å ha gjennomført hele quizen. Premievinner ble Barry Ellingsen, konsulent i EDB Fellesdata, et datterselskap i EDB Business Partner


BILDEQUIZ


Hvor god er du til å gjenkjenne produkter? Kjenner du IKT-bransjen så godt at du vet hvem som lager hva? Hvis du finner ut hva som skjuler seg bak alle de følgende 15 bildenøttene kan du vinne en fin premie.

Til toppen