Løs digis fotoquiz og vinn software til en verdi av 8600,-

Ta digi.nos bildequiz og bli med i konkurransen om å vinne en programpakke verdt over 8000 kroner.

Ukens quiz består av 15 oppgaver, som kort forklart går ut på å koble et bilde til korrekt svaralternativ. De fleste oppgavene handler om å finne hvilket selskap som produserer hva, men innimellom kommer det også litt varierende krydder.

Klarer du alle spørsmål, er du med i trekningen om en utgave av Adobe Premiere - et av de mest populære og funksjonsrike programmene for videoredigering. Pro-versjonen av 6.0 inneholder en lang rekke nyheter, deriblant redigering i sanntid, fargekorrigering, mulighet for bruk av Photoshop-filtre og en mer avansert lydredigering. Pakken koster 8600 kroner inkludert moms.

Vinnere av forrige ukes konkurranse ble Roar Bergheim, programmerer hos Bergens-baserte vizrt, et selskap som utvikler og selger grafisk programvare til TV-bransjen. Selskapet er kjent for blant annet værvarslingsgrafikken man har laget for TV2 som dessuten er deleier av selskapet.og er også deleid av TV2. Han har vunnet en Muvo MP3-spiller fra Creative.

Red. anm.: Denne quizen ble avsluttet fredag 19. september. Du kan fremdeles løse oppgaven, men nå får du tilgang til fasiten etter å ha gjennomført hele quizen. Premievinner ble Barry Ellingsen, konsulent i EDB Fellesdata, et datterselskap i EDB Business Partner


BILDEQUIZ


Hvor god er du til å gjenkjenne produkter? Kjenner du IKT-bransjen så godt at du vet hvem som lager hva? Hvis du finner ut hva som skjuler seg bak alle de følgende 15 bildenøttene kan du vinne en fin premie.

;