KORTNYTT

Lover bedre sikkerhet mot nye trusler

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
3. sep. 2007 - 15:13

F-Secure har sluppet en ny utgave av selskapets Internet Security-løsning. 2008-utgaven av verktøyet, som skal sikre Windows-brukere mot alle typer angrep, inkluderer også løsningen F-Secure DeepGuard, som skal gi et ekstra beskyttelsesnivå i de første timene fra en trussel dukker opp og til den blir lagt til i antivirusdefinisjonene.

DeepGuard skal kunne gjenkjenne reaksjonsmønsteret til skadelig kode og blokkerer nye og ukjente virus. Selskapet menet at et slikt beskyttelsesnivå blir stadig viktigere siden det ser flere og flere målrettede angrep med spesialdesignet skadelig kode.

Inkludert er også en bedre foreldrekontroll, hvor tilgangen til Internett tilpasses individuelt ut fra forhåndsdefinerte nivåer for barn, ungdom og voksne.

F-Secure Internet Security 2008 er nå tilgjengelig direkte fra selskapet for 595 kroner. Lisensen gjelder for tre maskiner i én husholdning og 12 måneders abonnement på oppdateringstjenesten. En lettversjon av produktet, F-Secure Anti Virus 2008, koster 395 kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.