Lover prisdumping på telekonferanser

Easy2Connect lover konferanser over IP med «real prisdumping», også mot mobil og fasttelefon.

Easy2Connect lover konferanser over IP med «real prisdumping», også mot mobil og fasttelefon.

Easy2Connect tilbyr IP-telefonløsninger fra amerikanske Interwise i Norge. Løsningene retter seg mot bedriftsmarkedet.

Denne uken lanserer Easy2Connect Interwises løsning for telefonkonferanser. Daglig leder Morten Hofstad mener han kan tilby en «real prisdumping», ned mot halvparten av det konkurrentene krever.

Telefonkonferansetjenesten som Easy2Connect lanserer i Norge har lisensavgift på 500 kroner med ubegrenset bruk. Bruker alle IP-telefon er det ingen ytterligere kostnader. Man kan delta i konferanser via fast- og mobiltelefon. Fra vanlig telefon koster det 42 øre per minutt.

Til sammenligning koster tilsvarende konferansesamtaler med Telenor 2 kroner og 50 øre per minutt.

PC-løsningen gjør det mulig å se dem du snakker med, skrive til dem og tegne og regne med dem. Det er også mulig å dele dokumenter via dataskjermen med andre møtedeltakere.

– Det er fullt mulig å kjøre en presentasjon fra Norge med møtedeltakere i Tokyo, forteller Hofstad til digi.no.

Interwise-løsningen har 1,2 millioner brukere i 20 land. I Norge har Easy2Connect ifølge Hofstad allerede i forkant av lanseringen solgt 200 lisenser.

Blant kundene er Voss Production, som selger flaskevannet Voss Water til trendbevisste amerikanere. Med hovedkontor i Oslo og salgskontor i New York, sparer løsningen Voss Production for store store reisekostnader. Blant annet holdes det faste ukentlig budsjettmøter med administrerende direktør med PC og hodetelefon.

Microsoft bruker produktet til å lære opp 30.000 programmere over hele verden, mens også Halliburton og Siemens har kjøpt tusenvis av lisenser.

Hofstad mener løsningen passer perfekt til alle bedrifter med behov for å jobbe med medarbeidere, kunder og leverandører som sitter i en annen by eller utenlands.

– Med en båndbredde på 56 kb/s er dette en løsning som kan brukes på så å si alle datamaskiner med internettoppkobling. Jeg har nettopp hatt telefonmøte med en kar som sitter på analog forbindelse i Saudi-Arabia, og det gikk svært bra, sier Hofstad.

Til toppen