Lover smartere håndtering av PDF-skjemaer

Adobe ventes denne uken å lansere oppgradert serversamling for arbeidsflytsadministrasjon av PDF-dokumenter.

Adobe ventes denne uken å lansere oppgradert serversamling for arbeidsflytsadministrasjon av PDF-dokumenter.

Ifølge News.com er det ventet at Adobe annonserer en oppgradert utgave av selskapets LifeCycle Document Services-serie i morgen. Denne skal inkludere forbedret servere for prosesshåndtering og mulighet for tredjepartstillegg.

LifeCycle Document Services, som ifølge News.com har en startpris på 65.000 dollar per server, kan brukes i en bedrift for eksempel til å bygge en skjemaprosesserende applikasjon hvor skjemaene sendes til ulike mennesker som en del av arbeidsflyten internt i selskapet. Den nye utgaven skal også tilby verktøy for å bygge mer avanserte applikasjoner. Deler av dette skal være basert på en Java-basert server og designverktøy Adobe fikk tilgang til gjennom fjorårets oppkjøp av Q-Link.

Ved hjelp av de visuelle designverktøyene skal utviklere kunne skissere arbeidsflyten, få dataene fra bakenforliggende applikasjoner og konfigurere tilgangsprivilegier til dokumenter. Protokoller for webtjenester og XML skal være sentralt i tilknytningen med andre systemer.

    Les også:

- Ved å bruke PDF-formatet, kan Adobes arbeidsflytapplikasjoner rute dokumenter mellom forskjellige selskaper, sier Steve Rotter, senior produktmarkedssjef i Adobe, til News.com.

- Mange andre prosess-arbeidsflytsprodukter mangler programvaren for skjemabygging som Adobe tilbyr med Acrobat, hevder han. Men både IBM og Microsoft er blant konkurrentene som planlegger å tilby løsninger for nettopp dette.

Til toppen