Lover stor Android-nyhet om seks dager

Google har sendt ut invitasjoner til det som trolig er «Nexus One»-lanseringen.

Lover stor Android-nyhet om seks dager
(Bilde: Twitpic-brukeren coryobrien)

Google har sendt ut invitasjoner til det som trolig er «Nexus One»-lanseringen.

Google har invitert utvalgte medlemmer av pressen til en Android-relatert pressekonferanse på formiddagen den 5. januar, ved selskapets hovedkvarter i California. Invitasjonen er avbildet i denne artikkelen.

Alt tyder på at det er introduksjonen av mobiltelefonen som kalles «Nexus One» som er årsaken til begivenheten. Alle rykter til nå har antydet en lansering tidlig januar, i forkant av Consumer Electronics Show 2010, som starter den 7. januar.

Det virker bekreftet at det er HTC som produserer mobilen som etter alt å dømme kun vil bli gjort tilgjengelig via Googles nettsted. Det er ikke kjent om den bare vil bli tilbudt i et begrenset antall land, men det at den skal være GSM-basert tyder på en internasjonal satsning. Det er bare begrenset GSM-dekning i USA, hvor det først og fremst er operatøren T-Mobile som satser på denne teknologien.

Ifølge nettstedet Boy Genius Report har det internt hos T-Mobile blitt presentert informasjon om den kommende mobilen, som altså ikke skal selges av selskapet. Et uskarpt bilde av en plansje bekrefter den antatte salgsmodellen. I alle fall dersom bildet er ekte.

Videoen nedenfor viser angivelig Nexus One i bruk.

Til toppen