BEDRIFTSTEKNOLOGI

Løvetemmere til å sluke kameler?

Det rører seg i manesjen til trauste Telenor. Hva den plutselige kuvendingen med hensyn til hva slags mennesker man ønsker seg inn i varmen skyldes, vites ikke - men enhver kan tenke sitt.

Gunnar Krogh-Tonning
4. aug. 2000 - 15:39

Giganten søker etter trollmenn, misjonærer, løvetemmere etc. - men forståelig nok ikke etter svensker. Heller ikke etter flere vanlige dødelige som kan betjene konsernets "ubetjente" servicetelefoner.

En venn av meg var nylig utsatt for en 140-medarbeider (Telenors kundeservice, red. anm.) som nærmest frarådet ham å bestille en ISDN-montør. "Han koster X hundre kroner fra han setter seg i bilen!" advarte telefonstemmen, som nok var hverken oppfinner eller sjonglør.

Blir det mer fart i telebransjen nå? Kanskje blir vi underholdt av Telenors stand-up komikere mens vi venter i det uendelige på Internett-support? Kan hende blir telefonregningene også enda mer kreative enn de har vært?

Og hva med løvetemmerne? Er de dedikert til å sluke "hermanske" kameler? Noen bør jo snart få på pukkelen. Det er greit nok at vi kan ringe til England for en tomflaske, men hvor i huleste er flaskeautomaten vi kunne ha puttet på telefonautomaten hvis vi hadde funnet en?

Neste gang vurderer jeg å betale telefonregningen med tomflasker! Selv om det skulle føre til at jeg blir kastet i Telenors dyregrav sammen med de nyansatte løvetemmerne.

Mer om "Sirkus Telenor":
Løvetemmere strømmer til trauste Telenor
Løvetemmere erstatter selgere i Telenor
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.