BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lyd - lys og non-stop action

Lyd, lys, non-stop show og utrolig grafikk: Electronic Entertainment Expo er over og spillbransjen i USA har vist frem årets nyheter.

Liv Torild Mytting
26. juni 1997 - 12:58

De besøkende (bare forhandlere og bransje) konkurrerte i de nyeste arkade-spillene og frika helt ut på nye multideltager-spill som blir klargjort for markedet. Heldige kunne også bli fotografert sammen med Laura Kroft, Edios interaktive babe fra Tomb Rider...

Trenden nå er spill som blir stadig mer selvstendige. Du skal ikke lenger kunne trykke på pauseknappen for å hente en ny Cola i kjøleskapet. Forlater man spillet for å sove f.eks. (noen må), så går tiden videre i den virituelle verden. Når man senere logger seg på, vil omgivelsene være forandret og gullfiskene fortært av naboens katt.

Småplukk fra Quake II

Det er endelig en mulighet for å velge seg en kvinnelig spiller. Damen er rødhåret og er utstyrt med laaaange ben og moteriktig bar mave. Screendumps ligger selvfølgelig allerede ute på nettet. Alle monstrene vil være ennå smidigere, de animerte bildene lynraske. At kroppsdeler som skytes tilstrekkelig mange ganger, faller av og blir liggende gjennom hele spillet, er en liten detalj som produsentene håper skal selge enda mer.

SimCity 3000

For SimCity-fans kommer det flere små og store forbedringer i 3000. På E3-messa viste Sid Meyers menn 30 prosent av det som skal bli SimCity3000. Full navigeringskontroll for å se byen fra forskjellige steder i 3D-verdenen kommer, og et fullt detaljert gateplan ned til minste detalj, skal gi et mer realistisk bybilde. Det vil bli hundrevis av nye bygninger å velge mellom: små kaféer, bensinstasjoner, bondegårder og ikke minst hamburgerbarer.

Selvfølgelig vil spillet stadig kunne oppdateres med nye bygninger og scenarier via nettet. Spillene lanseres til høsten i amerika, mens SimCity skal komme i tide til julehandelen, mens det ennå blir en stund til vi ser spillene her hjemme.

Den første nyheten i Norge blir Tamagotchi nøkkelringen som kommer 1. juli. Det virituelle kjæledyret har allerede blitt forbudt på skoler i USA og Japan, og studenter trenger hjelp for å komme over nøkkelringdyrets død. Mer om dette senere...

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.