RESULTATERFINANS

Må vente på Dressmart

Det børsnoterte e-handelsselskapet New Wave må vente på aksjonærene i Dressmart før de kan overta selskapet. New Wave har budt én krone for Dressmart. Flere av de utenlandske investorene har ennå ikke akseptert budet.

Sigvald Sveinbjørnsson
15. aug. 2000 - 08:36
Dressmart
Les mer om problemene til Dressmart:
Vare: Dressmart. Pris: SKr. 1,-
Vil kjøpe opp Dressmart
Dressmart.tom for penger
New WaveDagens Industri


Selv om de største aksjonærene i Dressmart, et venture-fond samt finansmannen Kjell Spångbergs selskap Emerging Technologies, har akseptert budet på en krone fra New Wave, er det verre er det med de utenlandske investorene.

- Vi har problemer med å få dem til å forstå at klokkene har ringt. Tiden har jo også vært meget knapp, sier Ronald Sundqvist, advokaten til Dressmart, til Dagens Industri.

Tapene i Dressmart har kommet opp i 165 millioner svenske kroner. Aksjonærene har investert 175 millioner svenske kroner. Et sviende tap, med andre ord.

90 prosent av aksjonærene må godta budet og overdragelsen av Dressmart til New Wave. Dette skal etter planen skje på selskapets generalforsamling, som går av stabelen om en uke. Hvis det på dette møtet ikke skjer noe, kommer det til å trekke i langdrag for New Wave.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra