Mac-brukere får endelig norsk Office

Microsoft Har lansert Office 2008 for Mac. Alle tre utgaver foreligger for første gang på norsk.

Mac-brukere får endelig norsk Office

Microsoft Har lansert Office 2008 for Mac. Alle tre utgaver foreligger for første gang på norsk.

I dag lanseres tre versjoner av Microsoft Office 2008 for Mac. Det er første gang Office for Mac foreligger på norsk, heter det i en pressemelding fra Microsoft.

Kontorpakken kommer i tre utgaver: Office 2008 for Mac, Office 2008 for Mac Home & Student Edition og Office for Mac Special Media Edition.

Ifølge Craig Eisler, General Manager i Microsofts forretningsenhet for Mac, inneholder Office 2008 for Mac flere nye funksjoner. Grensesnittet er oppfrisket med tanke på bedre brukervennlighet, og det er blitt enklere for Mac-brukere å dele Office-filer med PC-brukere.

Standardversjonen Office 2008 for Mac har en veiledende pris på 4699 kroner (2849 kroner ved oppgradering). Hovedforskjellen mellom den og «Home & Student Edition» til 1199 kroner er at sistnevnte har noen færre verktøy og at e-postklienten Entourage ikke støtter Exchange Server.

Office 2008 for Mac Special Media Edition gir tilleggsverktøy til profesjonelle brukere, nærmere bestemt Microsoft Expression Media som det raskt og enkelt å importere, organisere, søke, kommentere og arkivere filer. Veiledende pris er 5.899 kroner for fullversjonen og 3849 kroner for oppgraderingsversjonen.

    Les også:

Til toppen