BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mac-fans fnyser av Ellisons Big Mac

Rasende Mac-fans har startet et nettsted der de viser sin vrede overfor Larry Ellisons planer om å kjøpe Apple Computer og gjøre det til en NC-produsent. Ellisons respons om at han fortsatt vil produsere"Big Macs," har gjort fansen enda mer forbanna.

Jens Kanden
23. apr. 1997 - 13:00

Striden rundt Apple Computer har fått en ny dimensjon. Nå har de berømte, og til tider beryktede, mac-fansen for alvor meldt seg inn i diskusjonen. Fansen har sett seg lei av Oracle-sjefen Larry Ellisons utspill overfor Apple. Særlig forslaget om å gjøre Apple til en produsent av nettcomputere har satt sinnene i kok. Et nettsted, FIGHT BACK for the MAC, er opprettet hvor fansen viser sin vrede.

Et stort antall brukere har skrevet brev til Ellison hvor de kritiserer og latterliggjør Ellisons NC-planer for Apple Computer. Konsensus blant fansen ser ut til å være at å gjøre Apple til et NC-selskap, vil ødelegge det som er essensen i Apple, ruinere selskapet, og drive flere brukere over i Wintel-leiren.

Siden fredag har over 4.000 Apple-fans gitt sin støtte til en elektronisk underskriftkampanje som oppfordrer Larry Ellison til ikke å gjennomføre planene som de mener vil ødelegge selskapet.

I et svarbrev fra Larry Ellison sier han at han vil fortsette å lage "Big Macs - som du og jeg har vokst opp med," men at hans NC-strategi er nødvendig for å få opp volumet på Mac-salget.

Problemet synes å være at ingen av Appe-tilhengerne ønsker seg "tynne" Apple-NC-er - de ønsker stadig feitere Mac'er for å designe, utvikle og produsere multimedia-innhold. Ellison har skaffet seg en ny fiende.

Send oss en e-post med hva du synes om Larry Ellisons Apple-planer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.