BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mac og Linux nektet på DnB

Ønsker du å bruke nettbanken til DnB kan du ikke bruke Mac eller Linux. DnB jobber med en løsning slik at Linux-brukerne kan komme inn, mens Mac brukere- ja de må fint finne seg en annen bank.

Sigvald Sveinbjørnsson
8. mai 2000 - 14:22

Den norske Bank er den største banken i Norge. Men nettbanken, som selskapet håper skal bli den største nettbanken i landet, støtter ikke andre operativsystem en Microsofts Windows 95/98/NT elller 2000.

Kjører man på andre systemer enn dette, for eksempel Linux og Mac, ja da får man ikke lov til å bruke banken.

Nå jobbes det med en løsning slik at Linux-brukerne kan få innpass i Norges største banks nettbank. Men Mac, nei det får ikke banken til. Det bekrefter Tore Dyrdahl, Informasjonssjef i DnB.

Men dog: Mac blir ikke inkludert. - Vi jobber konkret med linux og tror på en løsning snart. Men det er selvfølgelig et problem at alle ikke kan bruke våre tjenester. Men dette problemet ligger ikke hos oss, men hos Macintoch, forteller Tore Dyrdahl..

Løsningen DnB har valgt er avansert og det har derfor vært et problem å få den til å passe alle plattformer. Men Dyrdahl mener at løsningen både har stor brukerverdi og at de aller fleste er tjent med en PC- basert løsning.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.