Mac OS 8 får push

Apple Computer bunter push-teknologi med det kommende Mac OS 8.

Apple Computer bunter push-teknologi med det kommende Mac OS 8.

Marimba Castanet Tuner og PointCast Network blir levert sammen med Mac OS 8, Apples store operativsystemoppgradering som ventes på markedet 22. juli. Dette skriver Apple i en pressemelding.

Castanet Tuner og PointCast Network er pushteknologiprodukter som leverer informasjon til dataskrivebordet over Internett, i stedet for at brukere må hente informasjon på eget initiativ.

Apple har også sikret seg en egen informasjonskanal på PointCast Network på versjonen som leveres til Apple-plattformen. Denne skal Apple bruke til å levere pressemeldinger, Apple-nyheter, programoppdateringer, produktnyheter, og annen relevant Apple-informasjon direkte til Mac-brukere.

Ved hjelp av et Castanet Transmitter kan nettansvarlige distribuere programvare og multimedia-innhold til brukere som har Castanet Tuner.

PointCast nettkringkaster nyheter og informasjon fra kilder som CNN, Time, People Magazine, Money Magazine, Reuters, PR Newswire, BusinessWire, SportsTicker, AccuWeather, og en rekke kjente, amerikanske aviser.

Til toppen