BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mac Windows 95 i Pentium fart

Nå kan du kjøre Windows 95 på Mac-en din og oppnå samme ytelse som på en Pentium PC. Insignias nye SoftWindows 95 v 4.0 har dessuten støtte for både ActiveX og Java.

Eirik Flaa
6. mars 1997 - 07:30

Insignia Solutions har levert en ny versjon av sin SoftWindows 95 som er lengt raskere enn tidligere versjoner. Hele tredve prosent skal ytelsesforbedringen være i forhold til forrige versjon. SoftWindows 95 kan dessuten kjøres på PowerPC-baserte PowerBooks. Har du en rask Mac vil ytelsen kunne sammenlignes med en tidlig Pentium-maskin. En sammenligning med ulike toprosessorutgaver av Apple-maskinene viste at SoftWindows v 4.0 på vanlig Mac utkonkurrerte toprosessor-utgavene med hhv 100 MHz Cyrix 586 og 100 MHz Pentium-prossessor på tilleggskortet.

En rekke andre muligheter er også realisert i den nye versjonen. Blant annet gjelder dette støtte for 16 millioner farger, multimediaapplikasjoner og en rekke internettrelaterte funksjoner. Dessuten er filsystemet gjort kompatibelt, slik at men enkelt kan håndtere Mac-filer i systemet.

Den nye SoftWindows kan kjøres på alle typer Mac og har støtte for de fleste typer tilleggskort.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.