MacInsider stengt igjen

Såpeoperaen rundt nettavisen MacInsider ser ut til å ha kommet til siste epsiode. Etter en lynvisitt på lufta tirsdag, ser det nå ut som nettstedet er stengt ned for godt.

Avisen stengte første gang torsdag 16. oktober, men var på lufta igjen tirsdag 21. oktober. I dag - onsdag 22. oktober - er nettstedet igjen stengt. Flere kilder som følger Apple sier at det var juridisk press fra Apple som har ligget bak problemene. På nettstedet til MacInsider benektes dette.

- MacInsider var aldri "tvunget" til å stenge ned, står det å lese. - Vi fjernet nettstedet for å overbevise oss selv om at de vi gjorde var verdsatt av det Mac-elskende publikum og at det var verdt å kjempe for en sak vi har sterk tro på.

Videre står det at MacInsider er ikke drevet av tidligere Mac-ansatte, som digi.no skrev tirsdag, men av såkalte Apple-evangelister - folk som er sponset av Apple for å fremme Apple-plattformen og motvirke feilaktig presseomtale av selskapet.

Avslutningsvis står det å lese at "Vi har bestemt oss for å stenge MacInsider gjeldende fra idag."

Man skulle tro at dette var enden på visa, men folkene bak MacInsider har vist en forbløffende evne til å skifte mening - så hvem vet?

Til toppen