BEDRIFTSTEKNOLOGI

Macworld forlater Boston

Sommerens årlige Mac-begivenhet svikter Boston. 7. - 10. juli 1998 blir messen å finne i Jacob K. Kavits Convention Center i New York.

Jens Kanden
19. sep. 1997 - 17:56

Macworld-messen samler årlig rundt 50.000 Mac-entusiaster i løpet av fire dager og siden starten for 13 år siden har den blitt avholdt i Boston. IDG Expo Management som arrangerer Macworld-messene begrunner flyttingen med Apples fornyede fokus på de kreative bransjene; mange forlag, reklamebyråer og underholdningsbedrifter holder til nettopp i New York.

- Når du ser på tallene, fører alle veien til New York, sa Paul Paget, salgs- og markedsføringsansvarlig i IDG Expo Management, til MacWEEK.

En annen grunn til flyttingen er at Boston rett og slett er for liten til storinnrykket av Mac-frelste hver år. På grunn av plassmangel har messen vært delt mellom to haller som er et godt stykke fra hverandre: Bayside Expo Center i Dorchester og World Trade Center i Syd-Boston. Nye veiprosjekter har ført til vansker for messedeltagere i skytteltrafikken mellom hallene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.