Magcom sikrer seg mulige produktnavn

Magcom vil ikke noe utover at at de skal lage en norsk mobiltelefon. Men på Internett har selskapet vært ivrige, noe som gir pekepinn om fremtiden.

Norske Magcom har blitt et myteomspunnet selskap etter at de offentliggjorde sine planer om å lage en norsk mobiltelefon. Men selskapet har ikke røpet mange detaljer og alle spørsmål blir besvart på samme måte. Selskapet har blant annet ingen Internett-side. I dag ble det kjent gjennom Dagens Næringsliv at tidligere Statoil-sjef Harald Norvik har sagt ja til styreformann-vervet.

Selskapet har vært ivrige på å skaffe seg Internett-adresser, og noen av dem kan være pekepinner både på produktnavn og portaler eller andre tjenester selskapet skal lansere. Adressene i tabellen til høyre er registrert enten tidlig i vinter eller i august.

Selskapet har skaffet seg Magcom.no og Magcom.dk, men ikke Magcom.se eller kanskje den viktigste adressen Magcom.com.

- Vi holder på å søke om Magcom.com. Navnene betyr ikke noen ting, sier en ordknapp Sten Osther, administrerende direktør i Magcom til digitoday.no. Jeg må i et møte og kan ikke snakke mer.

Magcom-adresser:
MOBILISER.COM

MOBILISEYOURSELF.COM

PIPMAGCOM.COM

MAGCOMPIP.COM

PIP-MAGCOM.COM

PPIIPP.COM

PPIPP.COM

MOBICATOR.COM

ABOUTPIP.COM

GETMOBILISED.COM

Magcom er tydeligvis opptatt av navnet pip, men den beste versjonen - adressen Pip.com - er tatt av trykkeriet Pip Printing.

Til toppen