Magcom-telefon i salg igjen - til halv pris

Nå er Magcom-telefonen i salg igjen til halvert pris. Men du finner den ikke i butikken på hjørnet.

Nå er Magcom-telefonen i salg igjen til halvert pris. Men du finner den ikke i butikken på hjørnet.

Mobileventyret Magcom veltet i første runde. Selskapet lanserte i et fallende marked og telefonen ble svært dyr. 7.500-8.000 kroner ble drøyt selv om produktet imponerte på flere fronter, men manglet blant annet GPRS. Restene av selskapet ble kjøpt opp av køfribrikke-selskapet Qfree og nå er produksjonen startet opp igjen, forteller administrerende direktør Eirik Lund til digi.no.


I annonser på Internett reklamerer nå selskapet med halvert pris - 3.980 kroner. For denne prisen får du også to ladere, handsfree-sett og programvare/kabel for synkronisering mot PC. Magcom har oppgradert programvare i telefonen på flere punkter, forteller Lund.

- Mye av prisfallet skyldes lavere komponentpriser, leverandørene er under et sterkt press, forteller Lund

Men du finner ikke telefonen i mobilbutikken på hjørnet. For å redusere prisen ytterligere har Magcom valgt direktesalg. Du kan enten bestille telefonen direkte fra deres hjemmeside eller kjøpe den over disk på selskapets kontor på Fornebu.

Den store svakheten med dette er at du bare kan få prøvd telefonen dersom du besøker selskapet. Lund forteller at han vurderer å innføre IKEA-prinsippet: Bestill, og returner hvis du ikke er fornøyd.

Til toppen