BEDRIFTSTEKNOLOGI

Magisk pinne bruker Bluetooth til kringkasting

Svenske C Technologies bruker CeBIT til å presentere sin Magic Stick, som kan overføre tekst og bilder fra papir til ethvert annet apparat med Bluetooth.

22. mars 2001 - 06:01

C Technologies er hittil mest kjent for C Pen, en tegngjenkjennende innretning på størrelse med en fyllepen som skanner tekst fra en bok eller en avis - eller til og med kjenner igjen tegnene du prøver å skrive med den - og nytter den til interne applikasjoner som avtalebok, kontaktliste, ordbok med mer. Trådløs kommunikasjon har vært ordnet gjennom infrarød teknologi.

 
Trådløs overføring av scannet tekst til hånd-PC.
Trådløs overføring av scannet tekst til hånd-PC.
På CeBIT vil selskapet vise en ny variant av teknologien, i form av en "Magic Stick" som kan hente både bilder og tekst og overføre det over en Bluetooth-forbindelse til hva som helst av annet som er utstyrt med Bluetooth-samband. Visittkort går rett i kontaktlisten på hånd-PC-en eller mobiltelefonen - eller en bærbar PC - sammen med fotografier, logoer, interessante avsnitt fra en bok, interessante web-adresser og telefonnummer fra en avis, og så videre.


Magic Stick figurerer ikke på selskapets offisielle produktliste, og det er ikke kjent når den kommer på markedet, eller til hvilken pris.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.