Making Waves inntar Sverige

Åpner nytt kontor midt i Stockholm.

Making Waves inntar Sverige
Making Waves og daglig leder Dag Honningsvåg åpner Stockholm-kontor for å møte etterspørselen fra kunder i Sverige. Bilde:

Det norske design- og IT-konsulentselskapet Making Waves åpner kontor i Stockholm, samlokalisert med søsterbedriften Great Works, heter det i en pressemelding.

Dette er ledd i planene om å skape en nordisk kjempe, og konsolideringen med både svenske og danske designbyråer under paraplyen The North Alliance som varslet i januar i år.

Alliansen består av i alt 8 ulike design-, teknologi- og kommunikasjonsbedrifter med kontorer i Stockholm, Oslo, København og Krakow.

Making Waves utgjør grunnstammen med rundt 300 av de vel 500 ansatte. The North Alliance oppgir at de har en årsomsetning på en halv milliard kroner.

– Vi ser frem mot å få etablert oss i Sverige, der vi gjennom The North Alliance har sterke bånd og spisskompetanse innenfor alt fra teknologi til design, strategi og varemerkebygging. Vi har i mange år hatt et godt og strategisk samarbeid med EPiServer og gleder oss til å få mulighet til å utfordre markedet på deres hjemmebane, sier daglig leder Dag Honningsvåg i Making Waves.

The North Allianse og Making Waves ledes fra hovedkontoret i Oslo.

    Les også:

Les mer om: