Mamut anerkjennes i Storbritannia

Mamut har inngått en avtale med Baker Tilly, en britisk rådgiver innen regnskap og revisjon.

Mamut har inngått en avtale («Memorandum of Understanding») med Baker Tilly, et ledende britisk rådgivningsselskap innen regnskap, revisjon og forretningsutvikling, heter det i en pressemelding.

– Avtalen med Baker Tilly er en viktig anerkjennelse for Mamut i Storbritannia og et bevis på at våre produkter og løsninger møter lokale krav og behov i våre ulike europeiske markeder. Vi gleder oss til å se utviklingen på dette samarbeidet, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør hos Mamut ASA.

Baker Tilly blir en forhandler av Mamut Business Software til mindre virksomheter i Storbritannia. Selskapet har en spesialutviklet tjeneste rettet mot små og mellomstore virksomheter med mindre komplekse forretningsbehov, kalt Successful Business Solutions (SBS), hvor Mamut Business Software og Sage vil inngå som en del av det totale tjenestetilbudet.

Baker Tilly har en årlig omsetning på over 168 millioner pund. Selskapet har nasjonal tilstedeværelse gjennom sitt nettverk på over 30 kontorer med 270 partnere og 2 000 medarbeidere. Mamut Business Software har blitt valgt av Baker Tilly etter en meget grundig evalueringsprosess.

Avtalen med Baker Tilly er et viktig element i Mamuts ambisjon om å styrke relasjonen med sertifiserte regnskapsførere i Storbritannia. Selskapet har dessuten akkreditert samtlige programvareløsninger som er utviklet og solgt av Mamut i Storbritannia av the Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Formålet med akkrediteringen er å motta en objektiv bekreftelse på at Mamuts løsninger møter de lover, regler og behov som kreves i det britiske markedet.

Til toppen