Mamut får bedre distribusjonen

Programvarehuset Mamut styrker distribusjonen av sine ERP-løsninger gjennom en ny og omfattende rammeavtale med Kjedehuset. Avtalen omfatter MobilData og Nordialog som er Kjedehusets forhandlere rettet mot bedriftsmarkedet.

- Rammeavtalen med Kjedehuset er en forsterkning av vårt eksisterende distribusjonsnett. God distribusjon gjennom de ledende kjedene er viktig for å nå privatkunder, selvstendig næringsdrivende og mindre virksomheter, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.

I tillegg til direktesalg er Mamut Business Software tilgjengelig fra over 700 forhandlere over hele landet, samt hos de ledende norske butikkjedene. Til sammen er Mamut Business Software tilgjengelig gjennom over 1.200 butikker og forhandlere i Norge.

Mamut oppnådde en omsetningsvekst på 27 prosent i første kvartal 2005. Selskapet fikk over 5.000 nye kunder i årets første kvartal og passerte dermed 46.000 kunder totalt.

- Mamut ser det som en viktig oppgave å forenkle og effektivisere hverdagen til stadig flere virksomheter med våre brukervennlige og komplette løsninger. Gode distribusjonskanaler er viktig for å opprettholde en høy kundetilvekst i samtlige markeder hvor vi er representert, sier Hanoa.

Til toppen