Mamut inngår avtale med Compello Software

Mamut vil tilby Compellos løsninger for datafangst, arkiv og saksbehandling integrert med Mamut Business Software.

Løsningen vil gjelde for Mamuts kunder i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland.

Mamuts strategi er å tilby kundene utvidet service gjennom en komplett pakke av tjenester. Dette gjøres blant annet ved å etablere samarbeid med lokale aktører som har spesialkunnskap innen relevante fagområder. Compello utvikler programvare for elektronisk datafangst, arbeidsflyt og arkivering av fakturaer, korrespondanse, kontrakter og bestillinger.

- Samarbeid med ledende aktører på ulike fagområder er en viktig del av Mamuts tilbud til brukerne. Mange mindre virksomheter har spesielle og individuelle behov som vi kontinuerlig sørger for å dekke med kostnadseffektive løsninger. Ved å bruke Mamuts løsninger skal kundene frigjøre tid og ressurser slik at de kan utføre sine daglige oppgaver mest mulig effektivt, sier Paul Udjus, Business Development Manager i Mamut ASA.

Mamut Business Software er økonomi- og administrasjonsløsninger spesielt tilpasset mindre virksomheter. Mamuts målsetning ligger fast om at mindre virksomheter skal få dekket hele sitt administrative programvarebehov fra Mamut sammen med Microsoft Office på Microsoft Windows-plattformen.

- Samarbeidet med Mamut er meget spennende og vi gleder oss til å tilby løsninger for elektronisk inngående fakturahåndtering til deres kunder, sier Trond Ausdal i Compello Software.

Kundene som velger felles løsninger fra Mamut og Compello vil få funksjonalitet innen innskanning, fakturatolk, saksgang, arkiv og web. Løsningen blir tilgjengelig i samtlige markeder hvor Mamut har virksomhet; i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland.

Til toppen