Mamut inngår avtale med Compello Software

Mamut vil tilby Compellos løsninger for datafangst, arkiv og saksbehandling integrert med Mamut Business Software.

Mamut vil tilby Compellos løsninger for datafangst, arkiv og saksbehandling integrert med Mamut Business Software.

Løsningen vil gjelde for Mamuts kunder i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland.

Mamuts strategi er å tilby kundene utvidet service gjennom en komplett pakke av tjenester. Dette gjøres blant annet ved å etablere samarbeid med lokale aktører som har spesialkunnskap innen relevante fagområder. Compello utvikler programvare for elektronisk datafangst, arbeidsflyt og arkivering av fakturaer, korrespondanse, kontrakter og bestillinger.

- Samarbeid med ledende aktører på ulike fagområder er en viktig del av Mamuts tilbud til brukerne. Mange mindre virksomheter har spesielle og individuelle behov som vi kontinuerlig sørger for å dekke med kostnadseffektive løsninger. Ved å bruke Mamuts løsninger skal kundene frigjøre tid og ressurser slik at de kan utføre sine daglige oppgaver mest mulig effektivt, sier Paul Udjus, Business Development Manager i Mamut ASA.

Mamut Business Software er økonomi- og administrasjonsløsninger spesielt tilpasset mindre virksomheter. Mamuts målsetning ligger fast om at mindre virksomheter skal få dekket hele sitt administrative programvarebehov fra Mamut sammen med Microsoft Office på Microsoft Windows-plattformen.

- Samarbeidet med Mamut er meget spennende og vi gleder oss til å tilby løsninger for elektronisk inngående fakturahåndtering til deres kunder, sier Trond Ausdal i Compello Software.

Kundene som velger felles løsninger fra Mamut og Compello vil få funksjonalitet innen innskanning, fakturatolk, saksgang, arkiv og web. Løsningen blir tilgjengelig i samtlige markeder hvor Mamut har virksomhet; i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland.

Til toppen