Mamut integrerer kundepleie i Office XP

Norske Mamut integrerer kundepleie og nettkiosk i en egen pakke for Office XP-brukere. Pakken er gratis ut juni.

Fra 1. juli er prisen for pakken, døpt Mamut CRM for Office XP, 990 kroner. Gratisversjonen bestilles fra Mamuts nettsted. Den omfatter en serviceavtale ut året. Deretter må du betale 40 kroner i måneden for å bruke programmet.

Sammen skal kombinasjonen av Microsoft Office XP Standard og Mamut CRM for Office XP utgjøre en integrert pakke med alt en liten bedrift trenger av IT-løsninger, inkludert kundepleie og nettsted med produktregister og butikk.

Mamut-produktet utnytter de nye integrasjonsmulighetene som ligger i Office XP-pakken. Det betyr at kundepleie, avtalebok, e-post, tekstbehandling og så videre fungerer mot hverandre, og at nettbutikk er integrert mot produktregister og kundelister. Mamut mener videre at løsningen tilbyr "alle rapportene du trenger".

Å bruke pakken til å bygge et nettsted krever ingen kunnskaper i html. Har du budskap og grafikk klart, skal du kunne ha websidene tilgjengelige for hele verden innen 20 minutter. Serviceavtalen med Mamut omfatter plass på deres server.

Mamut-pakken er tilgjengelig på åtte språk - dansk, engelsk, finsk, nederlandsk, norsk, spansk, svensk og tysk - og anbefales varmt av Microsofts sentrale produktsjef for Office, Lisa Gurry.

Til toppen