Mamut kjøper dansk programvareselskap

Mamut-sjef Eilert Hanoa kjøper det danske selskapet Servicesuite for 2,3 millioner danske kroner.

Det norske programvareselskapet Mamut melder at de i dag har inngått avtale om å kjøpe det lille danske programvareselskapet Servicesuite.

Servicesuite lager en programvareløsning for å kombinere elektronisk handel med kundeservice. De har funksjonalitet for mobil salgsstøtte, elektronisk handel, booking og planlegging.

- Dette kjøpet styrker Mamuts posisjon ytterligere i SMB-markedet ved at vi nå kan tilby en ny mobil salgsstøtteløsning. Servicesuite vil bli inkludert i den kommende lanseringen av Mamut Business Network i 2006, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut i en pressemelding.

Servicesuite vil bli lansert i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland i løpet av 2006. Løsningen vil bli levert både som en integrert del av Mamut Business Network and som en selvstendig løsning. I dag brukes ServiceSuite i Danmark, Sverige og Norge.

Mamut opplyser at de kjøper Servicesuite for 2,3 millioner danske kroner, hvorav en million er i kontanter og resten er i form av Mamut aksjer.

Til toppen