Mamut lanserer billig Internett-butikk

Mamut (tidligere Guru) lanserer nå en billig Internett-butikkløsning som kopierer det de største og dyreste løsningene tilbyr.

Mamut (tidligere Guru) lanserer nå en billig Internett-butikkløsning som kopierer det de største og dyreste løsningene tilbyr.

Første generasjons Internett-butikker levde sine egne liv. Alle bevegelser i systemet måtte tastes inn om igjen i butikkselskapets økonomisystem. Dette førte blant annet til at kunder som ikke hadde betalt kunne bestille mer og du fikk lov å bestille varer selv om de ikke var på lager.

Men å løse dette problemet har krevet de mest avanserte systemene fra leverandører som SAP og Oracle. Mamut-sjef Eilert Hanoa lanserer nå det som kan være en hyggelig nyhet for små norske bedrifter. For med det 2000 kroner dyre Internett-butikksystemet kan man koble seg til selskapets økonomisystem Guru Business Application.

Mamut Pro er en videreutvikling av Mamuts system for å lage vanlige hjemmesider. Med Mamut Pro lager du butikken med en klikk og fyll-utprosess. Sidene blir liggende på Mamuts driftssentral, ikke din egen. Løsningen er altså en programpakke og en leie av driftstjenester.

Les om Gurus gratis hjemmeside-tjeneste:


Mamut dobler diskplassen til jul
Guru lanserer gratis Internett-tjeneste

For en etableringspris på 2000 kroner og en årlig pris på 1000 kroner, lar Mamut Pro deg selge opp til 1000 varer. Mamut Pro kopierer også de avanserte systemenes mulighet til ordrebekreftelse på e-post og mulighet for å gå inn og sjekke din konto hos Internett-butikken.

Til toppen