Mamut med økonomisystem for større kunder

Oracle og Visma skalerer sine økonomisystemer nedover, mens Mamut angriper tilbake - oppover.

Oracle og Visma skalerer sine økonomisystemer nedover, mens Mamut angriper tilbake - oppover.

I et forsøk på å utvide sine markedsandeler angriper de store nedover mens de små vender nesen oppover. Men det er sjelden at man får understreket denne trenden så tydelig som i dag. For på en og samme dag lanserer både Oracle, Visma og Mamut nye produkter.

På samme måte som Oracle, lanserer Mamut en ferdigpakket totalløsning. Mamut Enterprise Start er beregnet på bedrifter med 10-50 ansatte og omsetning opptil 50 millioner. Pakken inneholder systemer for kundeoppfølging (CRM), ordre/faktura, innkjøp/logistikk, regnskap, lønn/personal, prosjektstyring og nettsted/e-handel.

- Med 10 brukere koster systemet under kr. 50.000. Serviceavtalen, som inkluderer telefonsupport og nye versjoner, koster kun 10,- per dag per bruker. Dette er vesentlig billigere enn konkurrentene, sier Mamut-sjef Eilert Hanoa.

Han peker på at norske bedrifters kostnader på standard maskinvare og programvare har falt dramatisk de 10 siste årene, men mener at regningen for administrative programvareløsningene ikke har endret seg stort. Dette mener han nå Mamut gjør noe med.

Les også:

Til toppen