Mamut ruller ut i Storbritannia

Økonomisystemselskapet Mamut lanserer i dag en ny løsning i Storbritannia i samarbeid med Microsoft og Evesham Technology. Mamut utvikler it-baserte økonomi-og administrasjonssystemer rettet mot små og mellomstore bedrifter.

Løsningen inkluderer Mamut Business Software, Microsoft Office 2003 og PC-er fra Evesham Technology. Mamut er valgt som partner fordi Mamut Business Software er den første komplette småbedriftsløsningen i det britiske markedet, ifølge administrerende direktør Eilert Hanoa i Mamut.

- Tilsvarende løsninger på det britiske markedet krever flere produkter fra ulike tilbydere og har en langt høyere pris. Det tette samarbeidet mellom Microsoft, Evesham Technology og Mamut sikrer at små virksomheter får tilgang til den beste løsningen til markedets mest konkurransedyktige pris, sier Hanoa i en pressemelding.

I pressemeldingen heter det videre at: "Samarbeidet er et viktig ledd i Mamuts internasjonale satsing og sikrer Mamut økt distribusjon og lokal tilstedeværelse i Europas største marked. Microsofts deltakelse i dette samarbeidet viser også Mamuts evne til å tilby konkurransedyktige kvalitetsløsninger i europeiske markeder utenfor Norden."

Til toppen