Mamut samarbeider i Nederland

Økonomisystem-selskapet Mamut har inngått en avtale med nederlandske De Zaak om å tilby felles produkter og tjenester til SMB-virksomheter i Nederland. Avtalen omhandler felles markedsføring og salg av de to selskapenes produkter.

Avtalen er et ledd i satsingen fra Mamut på konseptet Small Business Concierge for å tilby administrative programvareløsninger til mindre virksomheter i Europa med opp til 50 medarbeidere.

Med den nye avtalen vil Mamut og kunne nå omtrent 50% av småbedriftene i Nederland ved dette samarbeidet, opplyser selskapet i en pressemelding.

"Kombinasjonen av De Zaaks kunnskap om småbedriftsmarkedet, deres solide posisjon som markedsledende forretningsmagasin med etablerte rådgivningstjenester, eierskapet fra ING Bank og begge selskapenes meget sterke relasjon til Microsoft i Nederland gir det felles tilbudet fra Mamut og De Zaak et godt utgangspunkt til å utvikle markedsledende funksjonalitet, pris og kunnskapstjenester til små virksomheter i Nederland.", heter det i en pressemelding fra Mamut.

Siden etableringen i 1994 har Mamut fokusert på å tilby integrerte løsninger for regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring og e-handel.

Til toppen