Mamut tilbyr interaktiv opplæring

Mamut vil utvide sin kursvirksomhet til også å omfatte interaktiv opplæring, og inngår en samarbeidsavtale med Boxer Technologies.

Mamut ASA inngår en samarbeidsavtale med Boxer Technologies AS. Selskapene drar gjensidig nytte av hverandre for å gi kundene sine et bredere tilbud. Boxer vil distribuere Mamuts programvare til omlag 200.000 brukere i Norge og Europa, og Mamut vil utvide sin kursvirksomhet til også å omfatte interaktiv opplæring, samt tilby salg av Boxer Technologies produkter.

- Denne samarbeidsavtalen er svært spennende og våre interesser er sammenfallende både med tanke på produktspekter og målgrupper, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut, i en pressemelding.

Boxer Technologies er Norges største selskap innen multimediabasert læring. Nå får alle deres kunder mulighet til å legge opp en gratis web-løsning med en spesielt utviklet partnerversjon av Mamut som er tilpasset Boxers kunder, hvor brukeren får lagringsplass på server og mulighet til å legge opp produkter i en nettbutikk.

Mamut vil på sin side tilby eksisterende og nye kunder multimediabaserte kurs i Microsoft Office og Windows 2000.

Til toppen