Mange fine julegaver fra Logitech

Logitech lanserer denne høsten en hel haug med produkter. Her er det noe for enhver smak, også for kontorbrukere og Mac-elskere. Litt tidlig med julegavetipsene, kanskje, men...

Logitech lanserer denne høsten en hel haug med produkter. Her er det noe for enhver smak, også for kontorbrukere og Mac-elskere. Litt tidlig med julegavetipsene, kanskje, men...

Logitech er verdens største produsent av mus, men har også solide markedsandeler innen blant annet spillkontrollere og webkameraer,

Mikael Palmhag, Logitechs Norden-sjef, fortalte under forrige ukes presentasjon at trådløse produkter er blant det som er mest i vinden for tiden.

Logitech Cordless Desktop Pro

digi.no har tidligere skrevet om selskapets Cordless MouseMan Wheel, men Logitech tilbyr også andre trådløse musmodeller, riktignok i enklere utgaver. Cordless MouseMan Wheel leveres nå også sammen med et trådløst, delt tastatur i pakken Cordless Desktop Pro. Tastaturet er utstyrt med egne knapper for å kontrollere multimedia og å navigere på Internett. Prisen på denne pakken er 1299 kroner.


Les også:
Haleløs mus for store hender og fulle skrivebord


Logitech har som mål å bli en stor leverandør av høyttalere til datamaskiner. Selskapet lanserer derfor denne høsten to høyttalersett, SoundMan G1 og SoundMan X1. Felles for høyttalersettene er at de tar svært liten bordplass og har et ukonvensjonelt utseende. Effekten spenner er på enten 8 eller 25 watt RMS, mens prisen ligger på henholdsvis 399 og 799 kroner.

Logitech lanserer denne høsten en ny familie med webkameraer. Kameraene, som koster mellom 499 og 1499 kroner. De to dyreste kameraene har en oppløsning på opptil 640x480 punkter, mens de rimeligste støtter oppløsninger på 352x288 punkter. Alle kameraene støtter fargedybder på opptil 24 bits og kan levere opptil 30 bilder per sekund. Med unntak av én modell, leveres alle med USB-grensesnitt.

Logitech Elite Desktop

Logitech har også samlet flere av selskapets produkter i tre forskjellige miljøpakker. Pakkene er tilpasset enten et kontormiljø, en mer hjemlig miljø eller et mer ungdommelig spillmiljø, og gjenspeiler det Logitech mener de forskjellige typene av brukere har behov for.

Les videre om: Spillutstyr for både PC og Mac

Til toppen