UTVIKLING

Mange flere får teste Windows 7 i oktober

Det kommer ingen Windows 7-beta i oktober, men mange vil likevel få tilgang til en tidlig versjon.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
25. sep. 2008 - 08:08

Det har de siste ukene vært mye snakk om tidspunktet for Microsofts første betaversjon av kommende Windows 7. Mange har antatt av selskapet ville komme med betaversjonen under den store utviklerkonferansen Professional Developer Conference (PDC) i slutten av oktober, eventuelt under WinHEC-konferansen i begynnelsen av november. Andre har hevdet at den første betaversjonen ikke vil komme før i desember.

Nå ser det ut til at det sistnevnte tidspunktet er mest sannsynlig. Det vil i alle fall ikke bli distribuert noen betaversjon blant deltakerne under PDC.

PDC-deltakerne vil likevel ikke gå tomhendte hjem, for i dette blogginnlegget, skrevet av Denise Begley, en markedssjef i Microsoft, heter det at deltakerne vil være blant de første til å motta en pre-betaversjon av Windows 7.

Under PDC planlegges det foreløpig 22 ulike foredrag om ulike Windows 7-relaterte temaer. Dette inkluderer nye tekst- og grafikk-APIer, multitouch-applikasjoner, nye API-er for å finne, visualisere og organisere, nye API-er for i bygge applikasjoner som er oppmerksomme på omgivelsene og utvikling for Microsoft Surface.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.