Mange forslag 5

Windows:

NB: Ved installasjon bør man få anledning til å opprette partisjoner slk at ønskede filer ikke blir liggende på en partisjon som slettes når man setter opp Windows på nytt. Dette gjelder Favoritter, epost, epostregler, ønskede cookies, og bilder. viedoer og andre dokumenter. Slik det fungere i dagt er det en skandale som har drevet adskillige til vanvidd når krasj og reinstallasjon har slettet umistelige filer.

Enkel administrasjon og organisering av snarvei til program og filer, bedre enn den gamle 'Office Shortcut Bar', og minst like bra som programmet Quickrun.

Leteprogram som finner kombinasjoner av tekst i uilke format, mao. en oppdatert versjon av programmet Wilbur (som er bedre enn f.eks. Locate).

Mer avansert backup (sikkerhetskopierings) program som til og med overgår programmet Handy Backup når det gjelder epost og Internett favoritter.

Integrert renseprogram for register og filer, som overgår programmene Registry First Aid og Vcom System Suite ved å kjøre rutiner for dette eller enda bedre: Gjøre jobben automatisk.

Mulighet for automatisk / manuell blokkering av installasjon av spionprogrammer, som man idag må bruke f.eks. spywareblaster for å stoppe.

Avinstallasjon må avinstallere program TOTALT. De må IKKE lenger finnes i systemet og starte opp automatisk - og dermed tappe systemet for ressurser. Idag er det ingen måte å bli kvitt dem på annet enn ved bl.a. å finne registernøkkelen og de siste rester av programmet. Uten å vite dette (nærmest umulig) blir Windows stadig mer overgrodd og druknet av tidligere installasjoner slik at en total reinstallasjon blir ufrakommelig.

Windows Explorer :

Snarvei til ny fil, ny mappe (som i programmet 2xExplorer)

Ettersom Internet Explorer og Outlook Express begge er deler av Windows kunne det også være på sin plass med et par ønsker her:

Internet Explorer

Snarvei for å lagre (slik det er i Opera)

Mulighet for flere og mindre ikoner ved lagring og åpning av filer (snarveier som i Office).

En enkel måte å kjøre backup på Favoritter (slik som i Second Copy).

En enkel måte å endre mappe plasseringen for Favoritter (slik som i Xteq).

Outlook Express

En enkel måte å kjøre backup på Favoritter og endre deres mappe plassering

Outlook:

Splitt lagringsfilen slik at programmet vil arbeide langt hurtigere og slik at man kan redigere disse selv (- ikke en stor uhåndterlig fil som i dag, men mange små som i Outlook Express). Outlook Express er her helt overlegen.

Til toppen