Mange HTC-mobiler kan få ny Windows

Mange HTC-mobiler kan få ny Windows

Eier du en HTC-mobil? Disse modellene kan snart oppgraderes til Windows Mobile 6.

De første mobiltelefonene med den nye Windows Mobile 6 kommer snart på markedet. Omtrent samtidig åpnes det for at eierne av utvalgte mobiltelefoner som benytter Windows Mobile 5, vil kunne laste ned en oppgradering som oppgraderer operativsystemet til versjon 6.

Dette gjelder blant annet flere modeller fra HTC, noe selskapet opplyser i et en offisiell strategierklæring som er blitt gjengitt av italienske SoloPalmari.com.

I erklæringen heter det at eiere av modellene Advantage, TyTN, S620, P4350 og P3300 vil kunne laste ned oppgraderingen fra denne siden i løpet av juni. Disse modellene er blitt valgt ut fordi de er modellene med størst fokus på meldingsutveksling. Det er uklart om listen over aktuelle modeller vil bli forlenget etter hvert.

Oppgraderingene gjelder kun mobilene solgt under HTCs varemerke. Eventuelle oppgraderinger til tilsvarende modeller som er solgt direkte fra mobiloperatører, vil bli tilbudt direkte fra operatøren.

HTC annonserte forøvrig nylig en oppdatering til HTC P3600-modellen om aktiverer mobilens GPS-mottaker. Oppdateringen er tilgjengelig her. Oppdateringen inkluderer ikke navigasjonsprogramvare, men brukerne kan laste ned en testversjon av TomTom Navigator 6 fra den nevnte siden.

Til toppen