RESULTATERFINANS

marchFIRST-rester solgt

Det store Internett-konsulentselskapet marchFIRST gikk konkurs i slutten av april. Nå kjøper internasjonale investorer opp restene av selskapet for å satse større og bredere.

Therese Werenskiold
30. mai 2001 - 17:38
Epic Software & Services Inc (EPICSS)marchFIRST


Investorens ambisjoner med selskapet er å bruke marchFIRST sine forretningsenheter som en plattform til å etablere og utvikle et globalt, interaktivt konsulentselskap.

Styreformann og administrerende direktør i EPICSS, John Helle, sier til Dagens Næringsliv at det nye selskapet ikke skal bli et rent internettkonsulentselskap, men en leverandør av et langt bredere spekter med rådgivning og tjenester. Et selskap på linje med Mc Kinsey og Boston Consulting Group.

Helle ser blant annet på marchFIRST-restene som en mulighet til å sikre en gruppe profesjonelle merkevarebyggere med svært verdifukle erfaringer.

Selskapets nye navn vil bli annonsert om kort tid, sammen med planene for videre vekst og ekspansjon i Europa og USA. Det vil sysselsette rundt 150 konsulenter i Oslo, London og New York.

marchFIRSTs norden-sjef Pål Roppen er glad for at ting nå faller på plass for selskapet.

- Etter en periode preget av mye usikkerhet både blant ansatte og kunder, er jeg nå svært fornøyd med avtalen med EPICSS, sier han i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.