marchFIRST-rester solgt

Det store Internett-konsulentselskapet marchFIRST gikk konkurs i slutten av april. Nå kjøper internasjonale investorer opp restene av selskapet for å satse større og bredere.

Det store Internett-konsulentselskapet marchFIRST gikk konkurs i slutten av april. Nå kjøper internasjonale investorer opp restene av selskapet for å satse større og bredere.

Det New York-baserte selskapet Epic Software & Services Inc (EPICSS) kjøper nå opp restene av nettkonsulentselskapet marchFIRST, som gikk konkurs i slutten av april.

EPICSS har overtatt flere av marchFIRST sine europeiske enheter - blant annet avdelingene i Oslo og i London. Ifølge en pressemelding forhandler EPICSS fremdeles om flere av de andre enhetene - både i Europa og USA.


Investorens ambisjoner med selskapet er å bruke marchFIRST sine forretningsenheter som en plattform til å etablere og utvikle et globalt, interaktivt konsulentselskap.

Styreformann og administrerende direktør i EPICSS, John Helle, sier til Dagens Næringsliv at det nye selskapet ikke skal bli et rent internettkonsulentselskap, men en leverandør av et langt bredere spekter med rådgivning og tjenester. Et selskap på linje med Mc Kinsey og Boston Consulting Group.

Helle ser blant annet på marchFIRST-restene som en mulighet til å sikre en gruppe profesjonelle merkevarebyggere med svært verdifukle erfaringer.

Selskapets nye navn vil bli annonsert om kort tid, sammen med planene for videre vekst og ekspansjon i Europa og USA. Det vil sysselsette rundt 150 konsulenter i Oslo, London og New York.

marchFIRSTs norden-sjef Pål Roppen er glad for at ting nå faller på plass for selskapet.

- Etter en periode preget av mye usikkerhet både blant ansatte og kunder, er jeg nå svært fornøyd med avtalen med EPICSS, sier han i pressemeldingen.

Til toppen