RESULTATERFINANS

marchFIRST slaktet - igjen

marchFIRST falt nesten 40 prosent på Nasdaq i går etter at selskapet sendte ut pressemelding om at de forventer lavere inntekter til neste år.

Oddmund Grøtte
29. nov. 2000 - 09:33

Verdens største internettkonsulentselskap, marchFIRST, sliter i et svakt marked. I går sendte de ut pressemelding om at de forventet lavere fortjeneste i 2001.

Det var på en analytikerkonferanse i går at at ledelsen sa at de forventer svakere resultat som en følge av høye kostnader i forbindelse med fusjonen, lav etterspørsel fra markedet og feilslått strategi. marchFIRST er en sammenslåing mellom Whittman-Hart og USWeb/CKS.

Selskapet forventer å tape nesten 30 cents per aksje i fjerde kvartal og i tillegg belaste regnskapet med inntil 35 millioner dollar i forbindelse med restrukturering og oppsigelser.

Aksjen sluttet på én - 1 - dollar i går, ned fra 81 dollar i desember i fjor da fusjonen ble annonsert.

- Fusjoner er vanskelig. Da markedet viste lavere etterspørsel, ble problemene enda mer komplekse, men selvfølgelig tar vi ansvaret for forretningene, og personlig er jeg veldig fokusert på å gjenskape tillit, sa styrefomann Robert Bernard på konferansen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra