RESULTATERFINANS

Markedsplasser for shipping

Under følger en liste over de norske markedsplassene som er i gang eller har lansert planer for shippingbransjen.

20. sep. 2000 - 15:32
Marineprovider.com B2B markedsplasser
Mye omtalt selskap som spinner ut fra leverandørselskapet Teco Marine. Skal levere en løsning hvor skip selv kan bestille utstyr via nettet. Flere store investorer er inne på eiersiden, blant annet den legendariske skipsrederen John Fredriksens tankrederi Frontline. Dette er verdens største tankrederi, noe Marine Provider håper å profittere på. Tjenesten ble lansert i midten av september, og drives på Oracle-plattform.
B2B markedsplasser - klikk her

Kalender:

E4Marine.com
Innen tredje kvartal i år skal e4Marine.com levere en gratis e-handelstjeneste der skipsredere kan bestille alt et skip trenger av varer og tjenester, også deler. Visma Marine står for den tekniske driften mens den maritime leverandøren Unitor skal være en innholdsleverandør og bruke portalen mot sine kunder. Umoe- gruppen, som er store innenfor verftsnæringen, skal også bidra.
Laycan.com
Tjeneste som skal gjøre det lettere for selskaper innenfor den maritime næringen å drive business. Både med hensyn til å slutte, charte og holde prisinformasjon på skip. Selskapet er basert i Norge og har blant annet Icon Medialab inne som leverandør av teknologi. Håpet er å ta over en del av skipsmeglernes hegemoni.
Bunkerworld.com
Eid av Telemarine. Skal delta i kappløpet om shippingmarkedet. Ikke operativt.
OneSea.com
Skal dekke shippingbransjen. Støttes av rederiene Bergesen, I.M Skauge og Leif Høegh, i følge Kapital Data.
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.