Markus Voss og Thorbjørn Nielsen er ansatt som konsulenter hos Forse

Markus Voss og  Thorbjørn Nielsen er ansatt som konsulenter hos Forse.
Markus Voss og Thorbjørn Nielsen er ansatt som konsulenter hos Forse. (Foto: Forse)

Det norske konsulentselskapet Forse vokser. Thorbjørn Nielsen og Markus Voss er derfor hentet inn for å tilføre Microsoft-ekspertbedriften større kapasitet. 

Nielsen kommer fra Visma der han har jobbet som konsulent i to år. Med spesialkompetanse på .NET-utvikling tilfører Nielsen selskapet verdifull kunnskap om blant annet Episerver. 

Utvikleren har bachelor i informasjons- og datateknologi fra Høgskolen i Oslo, og har erfaring med prosjekter innen helse, produksjon, telecom og bank og finans. 

Forse mener Nielsen er en mann som evner å levere brukervennlige, skalerbare og responsive løsninger for kunder og sluttbrukere. 

– Etter det tekniske intervjuet hos Forse tenkte jeg at disse kan C# og .NET. Dette er et sted jeg kan lære mye, så her vil jeg jobbe, sier Thorbjørn Nielsen i en pressemelding. 

Markus Voss kommer til Forse fra Acando, etter å ha jobbet i selskapet som konsulent i fire år. Voss har spesialisert seg på front end-utvikling.

Han har mastergrad i informatikk ved Universitetet i Oslo. 

Voss er opptatt av å levere applikasjoner som gir brukerne gode opplevelser på tvers av de forskjellige enhetene som benyttes, opplyser Forse i pressemeldingen.

Voss har spesialkompetanse Node, React og Redux. Akkurat nå jobber han hos NRK.

– Her jobber jeg med tv.nrk.no samt publisering-systemet som ligger bak forsiden og kategori-sidene. Jeg bidrar for tiden også i utvikling av en smart-tv app og Apple TV appen til NRK, sier utvikleren til eget nettsted. 

Kommentarer (4)

Kommentarer (4)
Til toppen