NYTT OM NAVN

Marte T. Reid er The Cloud Peoples første norgessjef

Sa ja til jobben på grunn av selskapets store vekstambisjoner.

The Cloud Peoples nye norgessjef,Marte T. Reid, sammen med konsernsjef Bjørn Jarl.
The Cloud Peoples nye norgessjef,Marte T. Reid, sammen med konsernsjef Bjørn Jarl. Foto: Ronja Sagstuen Larsen/The Cloud People
11. okt. 2021 - 16:00

I sommer investerte PE-fondet Longship et tresifret millionbeløp i skykonsulent-selskapet The Cloud People, med uttalt målsetting om å nå en omsetning på en halv milliard kroner i løpet av 2023.  Nå har «skyfolket» hentet Marte T. Reid fra Wilhelmsen Group som sin første norgessjef, og hun sier at hun takket ja til jobben nettopp på grunn av selskapets vekstambisjoner.

The Cloud People omsatte for 40 millioner i 2020, og har en målsetting om å omsette for mellom 150 og 200 millioner kroner i år.

Dette er ikke første gang Indias statsminister, Narendra Modi, anklages for å bruke Pegasus-spionvaren for å overvåke politiske motstandere. Bildet er fra protester mot nettopp slik overvåkning i India i 2021.
Les også

India anklages for å bruke spionvaren Pegasus mot kritiske journalister

Bygget IT-support i Wilhelmsen

Reid kommer fra stillingen som direktør for IT-drift i Wilhelmsen Group, hvor hun har vært ansatt i 10 år, og blant annet har bygget opp en global IT-supportorganisasjon.

– Vi ønsket oss en norgessjef med lang erfaring fra kundesiden, og som vet hva som kreves av en leverandør, og det har vi fått med Marte, sier The Cloud Peoples konsernsjef, Bjørn Jarl.

Som IT-leder i Wilhelmsen group har Reid vært en storbruker av løsningen fra ServiceNow, som i tillegg til Google Cloud er skyplattformen The Cloud People fokuserer på.

Norgeskontoret vil fortsatt jobbe ut fra havnelageret i Oslo.
Les også

Watchcom bytter navn etter 20 år

Egne erfaringer

– Wilhelmsen har blant annet hatt stor suksess med å standardisere og effektivisere prosesser på tvers av konsernet over hele verden. Erfaringene med den beste måten å bruke ServiceNow på, og når ServiceNow ikke er den riktige løsningen, er noe jeg gleder meg til å vise kundene, sier Reid i en melding The Cloud People har sendt ut i forbindelse med nyansettelsen.

Marte T. Reid har sin første arbeidsdag i The Cloud People den 1. november.

Etter tøffe forhandlinger kom til slutt Viaplay og Telia til enighet om en ny avtale.
Les også

Viaplay og Telia er enige om ny avtale

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra