KORTNYTT

Masterminds går for Microsoft-produkter

Masterminds satser 100 prosent på Microsoft produkter innen opplæring og konsulent-virksomhet.

2. mai 2006 - 14:10

Masterminds hevder å ha en sterk etterspørsel innen Microsoft teknologi, og da spesielt innen området Information Worker. Nå har selskapet fått finansielle muskler gjennom en rettet emisjon hvor Hurricane Invest AS kommer inn på eiersiden.

Hurricane Invest vil etter emisjonen sitte med 20 prosent av Masterminds Holding AS som i dag eier seks IT-konsulentselskap med kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Hovedsaklig vil pengene fra emisjonen brukes til styrkning av kompetanse, men også nye forretningsområder innen Microsoft.

Masterminds er i vekst og har ambisiøse mål. 100 millioner er satt som omsetningsmål i 2008. Med en samlet omsetning på 28 millioner kroner og et positivt resultat i fjor, er målet 50 millioner i år. ”Første kvartal gikk over forventning og vi ser at våre mål fremover er svært realistiske”, sier forretningsutvikler Akif Papas for hele konsernet. Selskapet har 44 ansatte i dag og vil hente inn 15 nye konsulenter i år.

” I løpet av de siste 8 månedene har vi fordypet oss i neste generasjons operativsystem (Vista) og 2007 Office System. Dette vil være den største lanseringen Microsoft noengang har hatt. Brukergrensesnittet, filformatene, integrasjonsmulighetene og arbeidsflyten er så og si nytt, sier Marius Alexander Dahl, systemarkitekt og partner i Masterminds.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.