Masterminds skal gi UD-ansatte IT-opplæring

Masterminds-sjef Akif Papas skal for en ny periode gi IT-opplæring til UD-ansatte.

Kompetansehuset Masterminds har siden 2003 vært ansvarlig for IT-opplæring av de ansatte i UD. Nå har selskapet blitt tildelt kontrakt for en ny to pluss toårs periode etter å ha vunnet anbudskonkurranse om IT-opplæring i konkurranse med andre leverandører.

Kontrakten på 2 millioner kroner mot UD gjelder kjøp av IT-opplæring for brukerstøtter og sluttbrukere med hovedvekt på Office-produkter.

Som en følge av det tette samarbeidet med UD de tre siste årene har Masterminds utviklet e-læring på enkelte Office-produkter, Norgesportalen og Intranettet til UD.

Hovedmålgruppene er ansatte i UD og Norad som deles inn i lokale brukerstøtter, driftspersonell og sluttbrukere.

Flere av de ansatte har behov for videregående opplæring og kursing i en mer effektiv bruk av den enkelte programvare, mens andre har behov for mer grunnleggende innføring i bruk av operativsystem, grensesnitt og bruk av programvare.

Masterminds har spesialisert seg på Microsoft-teknologi, og opplever for tiden sterk vekst. Omsetningen var 28 millioner kroner i fjor. Den ventes å nå nærmere 50 millioner kroner i år. Masterminds sier de har lagt ned store ressurser i kommende Microsoft-produkter som Vista og Office 2007. Selskapet har 44 ansatte og har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Til toppen