BEDRIFTSTEKNOLOGI

MCIWorldcom innfridde i Q2

MCIWorldCom innfridde analytikernes forventninger for annet kvartal.

Frode Eriksen
30. juli 1999 - 09:46

MCIWorldcom økte overskuddet med 227 prosent i andre kvartal til 879 millioner dollar, sammenlignet med samme kvartal året før da overskuddet endte på 227 millioner dollar. Den sterke veksten kommer i hovedsak som en følge av oppkjøp. Inntektene økte til 8,94 milliarder dollar fra 2,58 milliarder året før.

MCIWorldCom møtte da også markedets forventninger med sitt overskudd, blant annet som en følge av at selskapet nå tar ut stordriftsfordeler som en følge av oppkjøpet av teleselskapet MCI. Selskapet lever også godt av sterk vekst innenfor Internett-trafikk og datakom og sammen med noen store statlige kontrakter er dette med på å dra resultatet kraftig oppover.

Inntektene fra datakom og internettrafikk utgjør nå 32 prosent av MCIWorldcoms inntekter, opp fra 23 prosent for ett år siden. AT&T har til sammenligning 10 prosent av sine inntekter fra samme sektor.

Selskapets toppsjef, Bernard J. Ebbers, sier i en pressemelding at selskapet med resultatene viser at det vil fortsette å vokse ettersom fordelene ved fusjonen med MCI tas ut.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.