BEDRIFTSTEKNOLOGI

Medvind for Sysdeco

Med et oppgradert transportsystem har Sysdeco Dikas inngått en utvidet kontrakt med Linjegods. Det er også inngått en avtale med Telenor Mobil som skal selge produktet til kunder i transportnæringen.

14. mai 1997 - 16:33

Sysdeco Dikas har utviklet et nytt produkt for transportovervåkning. Produktet, som går under navnet Trans Fleet, kjører på Windows NT eller 95, og kommuniserer med de ulike kjøretøyene ved hjelp av tekstbaserte mobilkommunikasjonsmoduler. Med på laget har Sysdeco Dikas fått Telenor Mobil, som skal selge produktene gjennom sitt omfattende kundenett.

- Telenor Mobil har nære relasjoner til mange av sine storkunder i transportbransjen. Det er dette vi ønsker å utnytte, sier divisjonsdirektør Erik Hovland i Sysdeco Dikas til digi.

Sysdeco Dikas har fra før sine flåtestyringssystemer installert i mellom 400 og 450 kjøretøyer. I tillegg er den nå inngått en utvidet avtale med Linjegods, men Hovland er sparsommelig med detaljer.

- Vi hadde tidligere en avtale med en av underavdelingene, men dette er en langt mer omfattende avtale. Hvor mye penger det dreier seg om vil jeg foreløpig ikke gå ut med, sier Hovland, og legger til at avtalene og det nye produktet er en milepæl for Sysdeco Dikas.

- Dette er svært viktig for oss, og et delmål er nådd. Jeg tror dette vil være med å bringe oss på pluss-siden i 1997, sier Hovland.

Selv om Sysdeco gruppen har vist blodrøde resultater de siste par årene, har Sysdeco Dikas holdt seg flytende. I 1996 gikk virksomheten omtrent i null.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.