RESULTATERFINANS

Meget stor interesse for Telenor-lån

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas har vært i markedet for å syndikere en ny kredittfasilitet på 1,5 milliarder kroner, og interessen var meget stor fra bankene.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. nov. 2003 - 11:52

Ifølge en pressemelding fra Telenor sendt ut torsdag kveld har selskapet plassert en kredittfasilitet på 1,5 milliarder euro. Rammen for fasiliteten var opprinnelig på 1,25 milliarder euro, men på grunn av meget sterk interesse ble rammen utvidet.

    Les også:

Alle Telenors kjernebanker, i alt 12, ble invitert til å delta i syndikatet, og alle har deltatt. Fasiliteten vil ha en løpetid på fem år.

Fasiliteten vil erstattet en tidligere syndikert fasilitet på 1 milliard euro som forfaller nå i november, samt en fasilitet på 1 milliard dollar med forfall først i mai 2005. Den nye fasiliteten vil bli brukt til generelle selskapsforhold.

Det er investeringsbanken Dresdner Kleinwort Wasserstein som har vært tilrettelegger av bankfasiliteten. I tillegg har bankene BNP Paribas, Citigroup, Den norske Bank, Deutsche Bank, Fokus Bank, Handelsbanken, JP Morgan Chase Bank, Morgan Stanley, Nordea Bank, SEB Merchant Bank og William Street Corp bidratt til syndikeringen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.